Wij verdienen je vakantie en/of hypotheek terug

Vakantiegeld terug IN 3 STAPPEN

Ontdek hoe makkelijk en zonder omkijken je geld verdient via Airbnb of expats

MELD JE AAN

Laat weten wanneer je jouw woning beschikbaar wilt stellen voor expat- of toeristenverhuur. Wij komen langs, bekijken de woning, nemen details door en maken een gewenst huurdersprofiel.

ONBEZORGD OP REIS

Terwijl jij op het strand ligt en je cocktail drinkt of gewoon elders verblijft, verhuren wij je woning en regelen alles. Online zie je hoeveel euro je al verdiend hebt. Bestel nog maar een cocktail.

ONTVANG INKOMSTEN

Kom thuis in een heerlijk fris en opgeruimd huis met een mooi bedrag op je bankrekening, die misschien wel je hele vakantie betaalt. Misschien gelijk maar kijken naar de volgende trip?

HOE onze expat & AIRBNB SERVICE WERKT

Airbnb en expat service in Amsterdam en omstreken zonder omkijken
Alles geregeld: van check-in tot schoonmaak

Ga je op vakantie, woon je tijdelijk niet in je huis of wil je een appartement verhuren aan toeristen? Er zijn veel short-stay sites zoals Airbnb, maar hoe zet je het succesvol in? Ontdek hoeveel inkomsten je kunt genereren met onze expat / Airbnb service in Amsterdam en omstreken. Jij gaat lekker op reis en wij zorgen dat je rekening gevuld wordt. Wij nemen alles uit handen: verzorgen een optimale (Airbnb) advertentie, fotografie, screenen van de gasten, check-in, sleuteloverdracht en schoonmaak. Kom thuis in een schoon en fris huis, hier heb je geen omkijken naar.

 • 24/7 INZICHT

  Bekijk online in de boekingen en verdiensten

 • 1 CONTACT PERSOON

  Altijd een eigen account beheerder die alles regelt

 • 150% - 200% MEER OMZET

  Je verdient meestal anderhalf tot twee keer zoveel als met regulier verhuur

 • 97% POSITIEVE FEEDBACK

  97% van onze recensies is positief

Ontmoet het team

Geuploade afbeelding

Willem Dorresteijn

CFO
Willem regelt de financiële en juridische zaken. Hij controleert het geld wat binnenkomt, maakt de bedragen over en houdt de regels in de gaten. Willem woont in Zeeland waar hij een oude bar heeft gekocht en opknapt. Als hij niet aan het boren of zagen is, zeilt en voetbalt hij graag.
Geuploade afbeelding

Martijn de Klerk

COO
Martijn regelt het operationele gedeelte voor Amsterdam en Waterland. Hij is het contact met jou als huiseigenaren, heeft contact met Airbnb en maakt advertenties. Martijn is 37, woont in een dorpje net buiten Amsterdam, maakt graag muziek en is onlangs vader geworden.
Geuploade afbeelding

Ciyrella Zegwaart

Haarlem, Zandvoort e.o.
Ciyrella is 26 jaar en een echte Haarlemse, geboren en getogen. Ze is dan ook verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van Haarlem & Omgeving. De hospitality zit in haar bloed na het afronden van de middelbare Hotelschool en HBO Toerisme.
Geuploade afbeelding

Jerryll Zegwaart

Airbnb host
Jerryll is 29, een echte Haarlemmer, hij kent de coolste hotspots in Haarlem & Omgeving. Ook de “geheime plekjes” die hij graag aanbeveelt. Daarom is hij verantwoordelijk voor de hosting in Haarlem & Omgeving. Hij houdt van reizen en vaart in zijn vrije tijd graag met de boot.

Wat onze klanten en gasten zeggen:

Laatste nieuws