Airbnb en KLM gaan samenwerken

Airbnb gaat een langdurige samenwerking aan met KLM, wat betekent dat je op de KLM website direct via Airbnb kunt boeken. Dit laat KLM op haar nieuws site weten. Een hele interessante samenwerking. Zeker voor hosts in Amsterdam, omdat daar toch het belangrijkste vliegveld van Nederland zit. Het actuele Airbnb-aanbod wordt in meer dan 600 wereldwijde bestemmingen opgenomen in KLM’s inspirerende reisgids.

Om te vieren dat Airbnb en KLM samenwerken, hebben ze op Schiphol een vliegtuig tot appartement omgebouwd. En die ziet er heel tof uit:

airbnb-amsterdam-klm

Helaas kun je niet meer slapen in dit omgebouwde vliegtuig. Het appartement was slechts tijdelijk beschikbaar. 3 gelukkige winnaars uit Rotterdam, Jamaica en Rome kregen de mogelijkheid om in een echt vliegtuig in Amsterdam te slapen. Om de start van de samenwerking te vieren, bouwden KLM en Airbnb een vliegtuig om tot een appartement op Schiphol Airport. Drie gelukkige winnaars mochten hier een nachtje in verblijven.

Ik denk dat deze samenwerking een hele interessante kan zijn voor Airbnb in Amsterdam. Het is nu nog makkelijker om een mooi appartement in de hoofdstad te vinden. Laten we hopen dat dit inderdaad langdurig wordt voorgezet en goed uitpakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *