De Paradiso in Amsterdam op Airbnb

De Paradiso, een mooie zaal waar vele de avond van hun leven hebben gehad, maar wat dacht je van een nacht van je leven? Het poppodium in Amsterdam staat namelijk op Airbnb! Voor 100 euro kun je deze zomer met z’n tweeën een dag en nacht in het pop walhalla verblijven. Voor je het weet word je wakker in de tempel waar The Rolling Stones, David Bowie en Prince hebben gestaan.

Monumentaal slapen aan het Leidseplein

De grote zaal is omgetoverd tot master bedroom en is een dag en nacht jouw domein. En in de Airbnb advertentie van de Paradiso lees je dat je van alle gemakken voorzien bent:

  • Ruime entreehal
  • Privé slaapzaal van 20 bij 25 meter
  • Ruime keuze aan toiletten en urinoirs
  • Loungeruimte
  • Ruime inloopkast van 112 m2
  • 200 kluisjes voor je waardevolle spullen (2 euro per gebruik)
  • Dubbele vide met uitzicht op de slaapzaal
  • Uitmuntende geluidsisolatie
  • Privé-beveiliger
  • Op loopafstand van de Melkweg

En zelfs ontbijt is inbegrepen!

Overnachten in de Paradiso

Wil je een nachtje doorbrengen in de Paradiso, dan dien je een motivatie te schrijven en aan te geven welke datum je er wilt verblijven. De zaal is 3 x een nacht te boeken: 31 juli, 10 en 15 augustus. Een feestje geven is helaas niet toegestaan.

Het idee om Paradiso op Airbnb te zetten ontstond tijdens een brainstormsessie over het 50 jarige bestaan in 2018. Er waren nog een aantal nachten waar geen optredens gepland waren, dus was dit een leuk alternatief.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *