Maak het Airbnb verblijf onvergetelijk

Heb je een Airbnb verblijf in Amsterdam, dan kun je erop vertrouwen dat je gasten een goede tijd hebben vanwege de mooie stad. Maar alleen de stad bepaalt niet of de reis onvergeetelijk wordt. Ervoor zorgen dat het verblijf van je gasten te gek is, heeft meerdere voordelen. Niet alleen dat je gasten een hele leuke tijd hebben gehad, ook omdat je er zelf gelukkig van wordt.

Airbnb is gebasseerd op recensies en een goede recensie streelt altijd je ego. Maar buiten dat is het ook belangrijk voor Airbnb, heeft jouw advertentie goede recensies, dan vinden nieuwe gasten je sneller. Zeker in zo’n grote stad als Amsterdam, waar veel woningen via Airbnb worden verhuurd, is het handig als juist jouw woning goed opvalt.

Maak het persoonlijk

Chip Conley, hoofd van Global Hospitality bij Airbnb legt in een video uit hoe je het verblijf van jouw gasten om kan toveren naar een onvergetelijke herinnering.

Maak het persoonlijk, is de rode draad door het verhaal. Je wilt een herinnering die blijft hangen bij de gasten. “Een comfortabel bed en schone badkamer is fijn en maakt je verblijf comfortabel, maar de persoonlijkheid die je meegeeft, is hetgene wat het meest blijft hangen bij de gasten”.

Chip herinnerde zelf nog een reis van hem in Rome. De gastheer had een beetje onderzoek gedaan en kwam erachter dat Chip hotelier was en dat hij had gezegd dat de roomservice hetgene is wat hij het meest mist bij een Airbnb verblijf. De gastheer gaf hem daarom een lijst met restaurants en waar hij lekker kon eten in de omgeving. 2 jaar later zit dit nog steeds in het geheugen van Chip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *