Hoeveel verdien ik?

mei 31, 2015

Goed verdienen met expats en/of Airbnb in Amsterdam en omstreken

Verdienen Airbnb in AmsterdamVerhuur via Airbnb of tijdelijke verhuur aan expats of andere huurders in Amsterdam en omstreken is lucratief. Er zijn verschillende aanbieders voor short-stay, maar Airbnb is op dit moment rond Amsterdam het meest interessant, mede door hun verhuurders garantie tot 1.000.000 euro. Hoeveel je kan verdienen, is afhankelijk van de locatie en het appartement dat je verhuurt. Gemiddeld verdient een appartement in Amsterdam via Airbnb ongeveer 100 euro per nacht, maar wij zitten daar meestal boven. Met tijdelijke verhuur kun je gemiddeld 1.500 vragen, afhankelijk van locatie, staat en vraag & aanbod. Wij regelen alles voor je, van advertentiebeheer tot incheck/sleuteloverdracht en schoonmaak. We werken altijd volgens no cure no pay. Jij kunt lekker met je benen omhoog, wij zorgen dat je bankrekening gevuld wordt.

Airbnb verhuur:

20% commissie

Je hebt geen kosten vooraf, van je huurinkomsten wordt 20% ingehouden voor het beheer van je (Airbnb) advertentie, het inchecken van de gasten etc. Deze vorm levert voor jou als verhuurder eigenlijk altijd het meest op. Je hebt 24/7 inzicht in jouw verdiensten.

Voorbeeld: Stel je hebt een appartement waar 4 mensen kunnen verblijven op de Raamstraat. Je verhuurt hem 2 maanden met 20% commissie. Het appartement levert gemiddeld € 165 per nacht op en hij is 90% verhuurd. Dan levert het appartement € 4.455 per maand op.  De commissie hierover is 20% van € 4.455 = € 891, waarover je € 187,11 BTW dient te betalen.  In die 2 maanden verdien je dan € 6.753,78!

Vast bedrag per maand

Met deze vorm heb je de zekerheid van een vast bedrag per maand en het genot van full-service beheer. Door het risico percentage dat in het bedrag verwerkt zit, laat je hier echter vrijwel altijd geld liggen.

Voorbeeld: Stel je hebt een mooi appartement met dakterras voor 2 op de Jan Haringstraat. Je verhuurt hem 1,5 maand tijdens je vakantie in Azië voor een vast bedrag van € 2.100 per maand. Het appartement levert gemiddeld € 112 euro op per nacht en hij is 86% verhuurd. Je ontvangt in in deze anderhalve maand € 3.150. Het appartement heeft € 4.478,88 opgeleverd, wat betekent Bnb-Beheer 29.7% van het bedrag heeft gekregen. Met 20% commissie had je € 3799,65 verdiend, maar niet de zekerheid van de inkomsten.

Tijdelijke (expat) verhuur

Vanaf 8,5% commissie

Geen flinke kosten die je vooraf moet betalen, maar een commissie die wordt ingehouden van het huurbedrag. No cure no pay dus, wel zo eerlijk. Hiervoor regelen wij alles, van het maken van advertenties en screenen van kandidaten tot bezichtigingen, sleuteloverdracht en eindschoonmaak.

*De commissie is gebaseerd op de verhuurperiode: hoe langer je verhuurt, hoe lager de commissie. Wil je korter verhuren dan 3 maanden, vraag dan naar de mogelijkheden.

Wat is mijn woning waard?

Ontdek wat jouw woning kan opbrengen:

Naam*

Soort woning

Dienst

Grootte woning in m2

Beschikbaar vanaf

Beschikbaar tot

Aantal kamers

Aantal slaapplekken

Extra opties
Gratis parkerenBalkonTuindakterras

Adres van de woning*

Opmerkingen

Mail waardeschatting naar*

Voor eventuele vragen bel