Hoeveel verdien ik?

mei 31, 2015

Goed verdienen met expats en/of Airbnb in Amsterdam en omstreken

Verdienen Airbnb in AmsterdamVerhuur via Airbnb of tijdelijke verhuur aan expats of andere huurders in Amsterdam en omstreken is lucratief. Er zijn verschillende aanbieders voor short-stay, maar Airbnb is op dit moment rond Amsterdam het meest interessant, mede door hun verhuurders garantie tot 1.000.000 euro. Hoeveel je kan verdienen, is afhankelijk van de locatie en het appartement dat je verhuurt. Gemiddeld verdient een appartement in Amsterdam via Airbnb ongeveer 100 euro per nacht, maar wij zitten daar meestal boven. Met tijdelijke verhuur kun je gemiddeld 1.500 vragen, afhankelijk van locatie, staat en vraag & aanbod. Wij regelen alles voor je, van advertentiebeheer tot incheck/sleuteloverdracht en schoonmaak. We werken altijd volgens no cure no pay. Jij kunt lekker met je benen omhoog, wij zorgen dat je bankrekening gevuld wordt.

Airbnb verhuur:

20% commissie ex. BTW

Je hebt geen kosten vooraf, van je huurinkomsten wordt 20% ingehouden voor het beheer van je (Airbnb) advertentie, het inchecken van de gasten etc. Deze vorm levert voor jou als verhuurder eigenlijk altijd het meest op. Je hebt 24/7 inzicht in jouw verdiensten.

Voorbeeld: Stel je hebt een appartement waar 4 mensen kunnen verblijven op de Raamstraat. Je verhuurt hem 2 maanden met 20% commissie. Het appartement levert gemiddeld € 165 per nacht op en hij is 90% verhuurd. Dan levert het appartement € 4.455 per maand op.  De commissie hierover is 20% van € 4.455 = € 891, waarover je € 187,11 BTW dient te betalen.  In die 2 maanden verdien je dan € 6.753,78!

Wat is mijn woning waard?

Ontdek wat jouw woning kan opbrengen:

  Naam*

  Soort woning

  Dienst

  Grootte woning in m2

  Beschikbaar vanaf

  Beschikbaar tot

  Aantal kamers

  Aantal slaapplekken

  Extra opties
  Gratis parkerenBalkonTuindakterras

  Adres van de woning*

  Opmerkingen

  Mail waardeschatting naar*

  Voor eventuele vragen bel