Wat houdt Airbnb en expat service in Amsterdam en omstreken in?

mei 31, 2015

Het voordeel van Airbnb/expat service in Amsterdam e.o.

Airbnb service in AmsterdamAirbnb kennen we wel in Amsterdam en omgeving, maar wat is expat of Airbnb service? Wat we doen is feitelijk: zorgen dat jouw woning geld voor je verdient, als je er zelf even niet in verblijft. Je woning via short-stay zoals Booking.com, Wimdu of Airbnb, of long term via Pararius of Funda verhuren is interessant, maar er zitten wel regels en voorwaarden aan vast. Zeker in Amsterdam. En wie checkt de gasten of huurders in als jij er niet bent? Nou dat doen wij dus! Zonder dat je er iets van merkt, verdienen wij het geld van je vakantie of hypotheek (deels of ruim) terug.

Een goede advertentie is geld waard

De advertentie is een van de belangrijkste elementen bij tijdelijk verhuur. Daarop baseren de gasten of ze bij je willen verblijven. Een geoptimaliseerde advertentie levert als snel veel meer bezoekers op. Wij maken een advertentie op Airbnb of andere aanbieders en gebruiken speciale technieken om de bezoeker te verleiden om te boeken. We screenen de huurders of gasten, checken ze in of plannen bezichtigingen in. Je hebt hier geen omkijken naar.

Haal het meest uit je woning

Wat is de beste prijs voor jouw appartement? Vraag je teveel, zorg je dat mensen jouw advertentie wegklikken, maar vraag je te weinig, dan laat je weer geld liggen. Door onze ervaring met tijdelijk verhuur en door continu in te spelen op de tijden en seizoenen, zorgen we voor optimaal rendement.

Geen vervelende mensen in je huis

Je wil graag dat jouw gasten of huurders zorgvuldig met je spullen omgaan en niet te hard op de trap stampen, waardoor het lieve vrouwtje van beneden wakker wordt. Op Airbnb en andere sites staan vaak recensies over de gasten, maar niet altijd. Door slimme vragen te stellen en gebruik te maken van de jaren ervaring, vinden we goede gasten en/of huurders voor jouw woning. Voordat we met tijdelijk verhuur van jouw woning gaan starten, maken we eerst samen een gastprofiel en kijken we naar de huisregels.

Warm welkom, frisse lakens

Het is zover, je gasten komen aan voor hun vakantie of de expats voor hun werk in jouw woning. Geen beter welkom dan een warm welkom. We geven ze een persoonlijke rondleiding door de woning en geven tips over de buurt en zorgen dat het bed is opgemaakt. Het appartement ruikt nog naar lavendel, omdat de schoonmaker extra heeft gepoetst. Als de gasten en/of huurders weggaan, controleren we de woning en maken we het weer blinkend voor de volgende bewoners of natuurlijk voor als je zelf weer thuiskomt.

Neem direct contact op