Amsterdam

september 12, 2017

airbnb-amsterdam-stadsoverview

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Een levendige stad die niet alleen populair is bij de bewoners, maar ook bij toeristen. Vele bezoekers uit de hele wereld komen dagelijks op bezoek in deze prachtige stad. Wat is er nou mooier dan deze mensen een geweldige tijd bezorgen?

Ontdek onze Airbnb service in Amsterdam

Al ruim 3 jaar bieden we Airbnb service aan in Amsterdam en verdienen voor veel huiseigenaren hun vakantie (deels) terug. We nemen alles uit handen, van het maken en beheren van de advertentie, tot de schoonmaak als de gasten weer zijn vertrokken. Jij laat je woning netjes achter en wij zorgen dat het weer netjes is als je terug komt. Meestal merk je niet eens dat er iets is gebeurd, tot je je gevulde rekening bekijkt.

Wat houdt de service in?

Eigenlijk doen we alles van a tot z: advertentiebeheer, screening, communicatie, ontvangst en schoonmaak. De gasten worden vooraf gescreend, om te zorgen dat je betrouwbare gasten in huis krijgt en worden bij aankomst persoonlijk ontvangen. Ze krijgen een rondleiding door de woning, we vertellen de regels en bijzonderheden van de woning en geven ze tips voor Amsterdam. Als de gasten zijn vertrokken, controleren we de woning en zorgen dat het weer helemaal schoon is voor de volgende gasten of voor als je zelf terug komt.

Terwijl jij op het strand ligt en je cocktail drinkt of gewoon elders verblijft, verhuren wij je woning en regelen alles. Kom thuis in een heerlijk fris en opgeruimd huis met een mooi bedrag op je bankrekening, die misschien wel je hele vakantie betaalt.

Hoeveel kan mijn woning opleveren?

Ontdek hoeveel jij kunt verdienen met jouw woning en vraag een gratis waarde aanvraag.

  Naam*

  Soort woning

  Dienst

  Grootte woning in m2

  Beschikbaar vanaf

  Beschikbaar tot

  Aantal kamers

  Aantal slaapplekken

  Extra opties
  Gratis parkerenBalkonTuindakterras

  Adres van de woning*

  Opmerkingen

  Mail waardeschatting naar*

  Voor eventuele vragen bel