Haarlem & Zandvoort

maart 17, 2017

Airbnb service in Haarlem & Zandvoort

Airbnb in Haarlem

Na de gigantische groei van het toerisme in Haarlem beseffen vele huiseigenaren de voordelen van het verhuren van hun woning, maar hoe kan je gebruik maken van de voordelen zonder er veel zorgen aan te hebben?

Ontdek onze Airbnb service in Haarlem en Zandvoort

Na 3 jaar ervaring in Amsterdam en 1 jaar in Waterland zijn we een dochteronderneming in Haarlem gestart. BnB-Beheer Haarlem is het nieuwe bedrijf die ervoor zorgt dat jouw woning in Haarlem, Zandvoort en omstreken niet alleen verhuurd wordt, maar er ook voor zorgt dat je zonder zorgen de deur uit kan gaan. Wij nemen alles uit handen, je hebt hier geen omkijken naar!

Wat houdt de service in?

Wij zorgen voor de verhuur, communicatie, ontvangst en schoonmaak. Van de best mogelijke advertentie, zodat je het meeste uit je woning haalt tot de schoonmaak als de gasten weer zijn vertrokken. De gasten worden gescreend, zodat je betrouwbare gasten in huis krijgt en worden bij aankomst persoonlijk ontvangen. Ze krijgen een rondleiding door de woning en we vertellen ze de regels en bijzonderheden van de woning. Als de gasten weggaan, controleren we de woning en maken we het weer blinkend voor de volgende gasten of natuurlijk voor als jezelf weer thuiskomt.

Terwijl jij op het strand ligt en je cocktail drinkt of gewoon elders verblijft, verhuurt BnB-Beheer Haarlem je woning en regelt alles. Kom thuis in een heerlijk fris en opgeruimd huis met een mooi bedrag op je bankrekening, die misschien wel je hele vakantie betaalt.

Hoeveel is mijn woning waard?

Vraag een gratis waarde aanvraag en ontdek hoeveel jouw woning kan opleveren.

  Naam*

  Soort woning

  Grootte woning in m2

  Beschikbaar vanaf

  Beschikbaar tot

  Aantal kamers

  Aantal slaapplekken

  Extra opties
  Gratis parkerenBalkonTuindakterras

  Adres van de woning*

  Opmerkingen

  Mail waardeschatting naar*

  Voor eventuele vragen bel