Waterland

september 19, 2017

airbnb-waterland-stadsoverview

Het prachtige, landelijke Waterland. Een stukje rust en oase net buiten Amsterdam. Steeds meer toeristen ontdekken Waterland of willen Amsterdam bezoeken, maar zoeken een rustig plekje net buiten de stad. Mede doordat de woningen meestal beter geschikt zijn voor families. Er is daardoor ook steeds meer vraag naar accommodaties voor toeristen in Waterland.

Verdien met jouw woning via de Airbnb service in Waterland

Wil jij geld verdienen met jouw woning, terwijl je er zelf niet woont? In Amsterdam bieden we onze Airbnb service al ruim 3 jaar aan en verdienen voor veel huiseigenaren hun vakantie (deels) terug of gewoon een extra salaris als ze er (tijdelijk) niet wonen. Je hebt hier geen omkijken naar, we nemen alles uit handen: van het maken en beheren van de advertentie, tot de schoonmaak als de gasten weer zijn vertrokken. Jij laat je woning netjes achter en wij zorgen dat het weer netjes is als je terug komt. Meestal merk je niet eens dat er iets is gebeurd, tot je je gevulde rekening bekijkt.

Wat houdt de service in?

De Airbnb service is een full service dienst. We verzorgen alles van a tot z: advertentiebeheer, screening, communicatie, ontvangst en schoonmaak. Als er een aanvraag komt, bekijken we goed wat voor personen in je woning willen verblijven en of ze geschikt zijn als gasten in jouw accommodatie. Om te zorgen dat je betrouwbare gasten in huis krijgt en alles goed verloopt, worden de gasten bij aankomst persoonlijk ontvangen. Ze krijgen een rondleiding door de woning, we vertellen de regels en bijzonderheden van de woning en geven ze tips voor de regio. Als de gasten zijn vertrokken, controleren we de woning en zorgen dat het weer helemaal schoon is voor de volgende gasten of voor als je zelf terug komt.

Terwijl jij op het strand ligt en je cocktail drinkt of gewoon elders verblijft, verhuren wij je woning en regelen alles. Kom thuis in een heerlijk fris en opgeruimd huis met een mooi bedrag op je bankrekening, die misschien wel je hele vakantie betaalt.

Hoeveel kan mijn woning opleveren?

Ontdek hoeveel jij kunt verdienen met jouw woning en vraag een gratis waarde aanvraag.

  Naam*

  Soort woning

  Dienst

  Grootte woning in m2

  Beschikbaar vanaf

  Beschikbaar tot

  Aantal kamers

  Aantal slaapplekken

  Extra opties
  Gratis parkerenBalkonTuindakterras

  Adres van de woning*

  Opmerkingen

  Mail waardeschatting naar*

  Voor eventuele vragen bel